Информация за сайта stockphotobg.com

Stockphotobg.com е портал, който съдържа богата колекция от снимки от България.

Автори на снимките са български фотографи. Вече повече от 10 години обикаляме страната и запечатваме в кадри нейните красиви места, осъзнавайки, че немалка част тях претърпяват промени под неумолимия натиск на времето и поведението на хората.
Тук ще намерите разнообразни кадри на възрожденски къщи, природни феномени, пейзажи от различните сезони, народни обичаи и традиции, тракийски светилища, крепости и исторически места.

Снимките са с висока разделителна способност.
Подходящи са за всякакви нужди: печат на постери, календари, дипляни, каталози, брошури, книги, използване като материал за изработка на уебсайтове и уеб-галерии и т.н.
За удобство цените на фотографиите са разбити на няколко основни вида, които се използват в повечето случаи при печатане на рекламни материали. Така например, ако сте разработчик на уеб сайтове, бихте могли да закупите желаните от вас снимки на най-ниска резолюция и респективно на най-ниска цена.

Ако се интересувате от определена тематика, но не откривате подходящи снимки в сайта, свържете се с нас. Много вероятно е да разполагаме с такива кадри, но да не са вкарани в каталога на сайта.

Приятно разглеждане!